Menu Sluiten

“Gouden” LEGO-torens

Voor degene die onze spelsimulatie LEARNGame wint hebben we als prijs de “gouden lego toren”. Die “gouden lego toren” is een LEGO-toren die bestaat uit verchroomde LEGO-bouwstenen en een verchroomde grondplaat. Via onze leverancier uit Polen hebben we deze geleverd gekregen: in beperkte hoeveelheid en in verschillende verchroomde kleuren. Daarnaast ook enkele in een mat-gouden en mat-zilveren kleur. Zo’n beetje zijn héle voorraad. (Wel verkoopt hij nog andere verchroomde LEGO-onderdelen, maar die zijn voor ons niet relevant)

Voor het ROCvanTwente zijn er in totaal 15 torens beschikbaar. De eerste spelsimulatie voor MBO-studenten in het kader van het keuzedeel Ondernemerschap staat gepland op 11 februari. Vanwege corona is dat uiteraard nog onzeker, maar goed, dan wordt er een latere datum geprikt.

Het fraaie plaatje is van onze fotograaf Joëlle Meijer: professioneel zodat het glimmende chroom ook mooi overkomt.  Zoals we uit een eerdere onderzoeken weten, zorgt LEGO voor een positieve emotie, iets wat het proces van spelenderwijs leren bevordert. Met deze verchroomde torens denken we  die positiviteit verder te versterken.

LEGO-torens als sieraad voor degene die zijn ondernemend gedrag relatief het sterkst heeft doen toenemen. Dat meten we door de gedragsstijltesten vóór en ná de spelsimulatie te doen.

This post is also available in: English

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *